AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, 738. Türk Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesinde kapsamında "Hoşgörü Yürüyüşü", Anıt Parkta kutlama töreni ve "Yunus Emre Hoşgörü Sofrası" etkinliklerine katıldı. Aktekke Kent Meydanı’nda mehter takımı eşliğinde başlayan ve Atatürk Parkında son bulan hoşgörü yürüyüşüne AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Şeker ve partililer katıldı. AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, Yunus Emre Hac&Umre Malzemeleri adlı iş yerini açtılar.Burada ki programın ardından AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker sanayi esnafı ve oduncular, kömürcüler sitesini ziyaret etti. Esnaflar Konuk ve Şeker'e yoğun ilgi gösterdi.

RECEP KONUK; ''SANAYİDE DEVRİM YAPILMIŞTIR''

Sanayi esnafı ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, koalisyon hükümetlerinin ülkeyi geriye götürdüğünü dile getirerek '' Bugüne kadar koalisyon hükümetleri güzel ülkemizi hep geriye götürmüştür. 12 yıllık AK Parti iktidarı ülke hızla gelişmiş ve ileriye gitmiştir. Sanayicimizde bu kalkınmaya ve gelişmeye ortak olmuştur. Sanayide devrim yapılmıştır. Gelişen teknolojiye ayak uydurulmuş ve Dünya yakından takip edilmiştir. Sizin koalisyon hükümetlerinde neler çektiğinizi çok iyi biliyorum. Siz sanayicilerimiz 7 Haziran'da istikrardan yana olacaksınız. İnşallah bu ülkeyi sizinle beraber daha ileriye götüreceğiz'' dedi.

RECEP ŞEKER; ''KALKINMA YERELDE BAŞLAR''

Oduncular ve Kömürcüler ziyaretinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Şeker, ''Sizin sorunlarınızı biliyorum. Ertuğrul Başkanımızla koordineli bir şekilde burada modernizasyon çalışmaları yapacağız. Çevre düzenlemesi ile buraya bir sanayi sitesi kimliği kazandırmayı hedefliyoruz. Asfalt çalışmaları, kaldırım ve çevre düzenlemeleri ile ilk olarak buraya modern bir kimlik kazandıracağız. Sizin daha kolay çalışmanız için buralarda geliştirme projeleri uygulayacağız. Sizin istekleriniz bunlar bunlara cevap vereceğiz. Tabi ki burada sizin yararınız gözetilerek yapılacak. Sizinle istişare ederek Karaman’a yakışır bir şekilde oduncular ve kömürcüler sitesi yapmayı planlıyoruz. Biz bugüne kadar söz verdiğimiz her şeyi yaptık. Kalkınma yerelde başlar. Biz sizleri kalkındıracağız ki devlet kalkınsın. 2023'e sizlerle yürüyeceğiz kardeşlerim. Onlar konuşacak biz sizlerle yeni Türkiye'yi kuracağız. 7 Haziran'da istikrara oy verin'' dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker ziyaretler sonrası esnafların sıkıntılarını not aldı.