Şekerbank Karaman Şubesi tarafından, banka çalışanlarına, çiftçilere ve Basın mensuplarına iftar yemeği verildi. Organize edilen iftar yemeğine; Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, Sulama Kooperatifi Başkanları, çiftçiler, Şekerbank Çalışanları ve Basın mensupları katıldı.
Truva Park'ta düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Şekerbank Karaman Şube Müdürü Mehmet Topcu, konuklara hitaben yaptığı konuşmada " Öncelikle, iftar davetimize icabet ettiğiniz ve soframızı onurlandırdığınız için teşekkür ederiz.
Anadolu’da binlerce girişimcinin küçük birikimleriyle 60 yıl önce üretimi desteklemek için kurulmuş Şekerbank, bugün tarımda kırsal kesimin yani özellikle küçük üreticinin finansmanına öncelik tanımaktadır.
Bankamız, Anadolu Bankacılığı misyonu doğrultusunda, kırsal kesimin üretimine devam edebilmesi ve desteklenmesi, değişen koşullar karşısında üreticinin korunması ve varlığını sürdürebilmesi, kısaca siz değerli müşterilerimiz için,  ürün ve uygulamalar sunmaktadır.
Bugün 300 bin çiftçi müşterimize hizmet veren bir bankayız.Şube çalışanlarımız ve uzman kadrolarımız sık sık üreticimize üretim yaptığı arazide, çiftliğinde, kısaca ihtiyaç duyacağı her an, her yerde ulaşarak, sadece tarımsal finansman ihtiyaçları anlamında değil üretim konuları ve sağlanan destekler hakkında da bir nevi danışmanlık görevi yapmaktadır,
Yine, üreticilerimize daha yakın olmak ve taleplerine hızla cevap verebilmek amacıyla tarım alanında bölge müdürlüklerimize oluşturduğumuz uzman ekipler, sürekli sahada görev yaparak üreticilerimiz ile şubelerimiz arasında köprü olmakta, böylece tam ve doğru olarak tespit edilen ihtiyaçlarının tam ve zamanında karşılanması sağlanmaktadır.
Sözlerimi noktalarken, bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada her türlü ihtiyaçlarınızda yanınızda olduğumuzu paylaşıyor, iftar bereketini bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkür ederiz
Allah kabul etsin." dedi.
Yenen iftar yemeğinin ardından yemeğe gelen davetliler ata bindiler.