Eski SGK Başmüfettişi İlhami Patır’ın konuşmacı olarak katıldığı  “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu İle İşverenlere Getirilen Yeni Yükümlülükler” Semineri oda seminer salonunda yapıldı.

Seminerin Açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Ali Ankaralı, İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerimize hepiniz hoşgeldiniz diyerek sözü Oda Sekreteri Umut Aydın’a bıraktı. Umut Aydın: “Değerli SGK İl Müdürümüz Hüseyin Akdere, değerli SGK Başmüfettişi İlhami Patır ve değerli mslektaşlarım, iş sağlığı ve güvenliği seminerimize hoşgeldiniz. Bugün ilk defa seminerimizin tamamını kayıt altına alıp gelemeyen üyelerimizinde izlemesi için oda web sayfamızdan takip etmelerini sağlayacağız. Tekrar geldiğiniz için teşekkür eder,sözlerimi İlhami Patır Üstadıma bırakıyorum.”dedi

Meslek mensupları, stajyerler, işverenler ve firma Yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde eski SGK Başmüfettişi İlhami Patır, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu İle İşverenlere Getirilen Yeni Yükümlülükler hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.