Karamanın organize sanayi bölgesinin köklü firmalarından yerel üreticilerinden olan Dörtsa Helva dün akşam saatlerinde YHM alışveriş merkezlerinin Makro Şubesi Açılışında bir ilki gerçekleştirdi.


Karaman yöresine ait olan yapımı çok emek isteyen Pekmezli Tahin Helvası ürününü "SICAK" bir şekilde Karamanlı Hemşerilerinin beğenisine sundu. Açılışta Karaman da bir ilk olan SICAK HELVA ikramı çok yoğun ilgi gördü.
Konu ile ilgili olarak Dörtsa Helva yöneticileri yaptığı açıklamada;
‘’Bu akşam yıllardır beraber çalıştığımız ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturan YHM alışveriş merkezlerinin Makro Şubesi Açılışında bir ilk gerçekleştirdik.  "Yeni Bir Tat, Yeni Bir Lezzet" sloganı ile Karaman yöresine ait yapımı çok zor olan Pekmezli Tahin Helvasını "SICAK" bir şekilde tüketicilerimize ikram ettik. Bu süre içerisinde emeği dokunan çalışma arkadaşlarımıza, ürünümüze ilgi gösteren kıymetli hemşerilerimize, pop sanatçımız Tuğba Ekinci'ye ve özel olarak da YHM Ailesine teşekkürü bir borç biliriz.  Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Hemşerilerimizin yöresel ürününe sahip çıkması ve yakından ilgi göstermesi de bizleri ayrıca mutlu etti. Sevgi ve saygılarımızı sunarız.’’ Dendi.