Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 1994 yılında faaliyete geçmiş olan çim yüzeyli, tartan atletizm pistli Kemal Kaynaş Stadyumunda yenileme çalışmalarında sona gelindi. Karaman Belediyespor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçı öncesi stadyumda incelemelerde bulunan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, stattaki çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Yoğun çalışma sonucunda Karaman Belediyespor ile Bucak Belediye Oğuzhansporarasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçına yetiştirilen Kemal Kaynaş Stadyumu, maçı izlemeye gelen protokol ve taraftardan tam not aldı. Yapılan yenileme çalışmaları sonunda yeni bir görünüme kavuşan Kemal Kaynaş Stadyumu, yüklenici firma tarafından Spor İl Müdürlüğüne teslim işlemleri gerçekleştikten sonra daha kaliteli bir şekilde hizmet vermeye devam edecek.

İncelemeler sonunda açıklamada bulunan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Yenileme çalışmalarında sona gelinen Kemal Kaynaş Stadyumunda saha çimleri ile tartan pist tamamen değişirken, eski portatif tribünün yerine ise 500 kişilik yeni tribün, ışıklandırma ve protokolün yenilenmesi gibi çalışmalar yapıldı.  Stadyumumuz artık daha kullanışlı ve modern haliyle Karamanımızın hizmetinde olacak. Ayrıca ev sahipliğini yaptığımız Ziraat Türkiye Kupası ön öleme turunda rakibini 4-0’lık net bir skorla geçen temsilcimiz Karaman Belediyesporu galibiyetinden dolayı tebrik ediyor, Karamanı en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” diye konuştu.