Ankara Nallıhan Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Mustafa ERYİĞİT’e Hayata Geçirdiği “Suriyeli Bebekler için Bebek Bezi” kampanyası için İHH İnsanı Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa SİNAN tarafından plaket verildi.
Düzenlediği çalışma ve projelerle adından sıkça söz ettiren Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu Milli Eğitim Bakanlığı ve İHH insanı Yardım Vakfının işbirliğindeki yetim kardeş projesi ve ilçede ihtiyaç sahibi kişilere yönelik askıda ekmek projelerini de başarıyla uyguladı. 
Okuldaki öğrencilerin akademik başarısını artırmak için TÜBİTAK işbirliğinde Bilim Fuarı, her ay bütün derslerden ücretsiz deneme sınavları, öğrenciyle ilgili bütün bilgileri velilerle paylaşılan veli bilgilendirme sistemi, ödevler kontrol altında projesi, kitap kurtları projesi, Mevlana günleri, Yunus emre günleri, bu benim eserim projeleri, toplam kalite projesi, erdemliler cemiyeti, temiz sınıflar projesi, öğrencileri evlerinde ziyaret gibi projelerde okulda bir yıldır uygulanan diğer projeler. 
Yapılan bu projeler neticesinde öğrencilerin akademik başarısı gözle görülür şekilde artarken öğrenci devamsızlıkları da yok denecek bir seviyeye ulaşmış.
Öğrencilerin çevreye ve topluma duyarlı bireyler olmasını da hedefleyen okul Yetim Kardeş projesine dahil olmuş. Okulda bu kardeşi için ayrılan köşede yürütülen çalışmalar paylaşılmakta ve her ay düzenli olarak bu kardeşine maddi destek olunmaktadır.  Ayrıca ilçede ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve kimsenin aç kalmaması için askıda ekmek projesi de okulda yürütülmektedir. 
Suriye’de yaşanan insanlık dramı ve çocukların mağduriyetini de önemseyen okul İHH İnsani Yardım Vakfı ile işbirliğine girerek bebekler için bebek bezi kampanyası düzenledi. Öğrenciler, veliler, öğretmenler ve okul idaresi el ele vererek çok sayıda bebek bezi topladı. Toplanan bebek  bezleri ayrı ayrı tasnif edilerek İHH İnsani Yardım Vakfı yetkililerine teslim edildi. 
Okulu ziyaret eden İHH İnsani Yardım Vakfı yetkilileri yürütülen çalışmalardan memnuniyetlerini ifade ettiler. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa SİNAN Okul Müdürü Mustafa ERYİĞİT’e çalışmalarından ötürü plaket vererek başarılar diledi.