AK Parti Karaman Miletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, Karaman Süt Üreticileri Birliğini ziyaret etti. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngören,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve partililer de katıldı.

Süt Üreticileri Birliği Üyelerinin sorunlarını dinleyen Konuk ve Dr. Şeker sorunların çözüm yollarını bildiklerini ifade etti.  Süt üretimi ve pazarlamasında Türkiye’de iyi bir noktaya gelindiğini kaydeden Konuk sütün pazarlanması noktasında dünya pazarında Türkiye’nin de yerini alınması gerektiğine vurgu yaptı.

Türkiye’nin gelişmesini daha da hızlandırmak için vatandaşlar, üreticiler ve siyasilerin birlikte çalışması gerektiğinin altını çizen Konuk, “Ülkemizin geleceği hepimizin elinde. Allah nasip ederse, göreve gelince sorumluluk sadece bizim üzerimizde olmayacak. Aynı sorumluluğu sizlerin de alması gerekiyor. Eğer ortada bir sorun varsa, bu sorunu çözmek için hep birlikte istişare yapıp sorunun çözüm yollarını ortaya koymalıyız” dedi.