21 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 16:30'da Kadastro Müdürlüğü'nde  gerçekleşen kutlama törenine Vali Vekili Ferhat BURAKGAZİ'nin yanısıra  Kadastro Müdürü Mustafa TOK, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz ORTA, İl İdare Kurulu Müdürü Hasan SAĞ ve Kadastro Müdürlüğü personeli katıldı.

Vali Vekili Ferhat BURAKGAZİ 165. kuruluş yılı anısına yaptırılan pastayı "Bu pastayı kesmek,  yaptıkları başarılı çalışmalar ile İlimizde tapu ve  kadastro çalışmalarının eksiksiz bir şekilde yürütülmesini sağlayan  buradaki kıymetli personelin hakkıdır." diyerek  Kadastro personeline  kestirdi.

Vali Vekili Ferhat BURAKGAZİ konu ile ilgi yaptığı açıklamasında Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün köklü bir kurum olduğuna dikkat çekerek "Tarihimizin en köklü kurumlarından olan  Tapu ve Kadastro Müdürlüğümüz, büyük zorluklar ve sıkıntılar çekerek bu günlere kadar gelmiştir. İl Müdürlüğümüz  profesyonel bir ekiple görevlerini en iyi şekilde ifa ederek, bizlere onur ve gurur kaynağı olmaktadırlar. İl Müdürlüğümüz personeli  başta olmak üzere Ülkemizin çeşitli bölgelerinde görev yapan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü personellerinin 165. yılını kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum." dedi. 

Kutlama programı ikramların sunulmasıyla sona erdi.