Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 20.10.2014 tarihinde bakım onarım çalışmalarına başlanan çim yüzeyli, tartan atletizm pistli Kemal Kaynaş Stadyumun da yeni yapılacak olan tartan pistinin yapımına başlandı.

Karaman halkına uzun yıllar hizmet veren tartan atletizm pistinin de yenileme çalışmaları başlayarak yaklaşık 20 gün içerisinde hazır hale getirilecek. Yapım çalışmaları sonunda daha modern bir hale kavuşacak olan tartan atletizm pisti, Karamanlı vatandaşlara kaldığı yerden hizmet vermeye devam edecek.

Karaman halkına daha iyi ve kaliteli tesislerde hizmet sunabilmek amacıyla yapılan çalışmaların devam ettiğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Kemal Kaynaş Stadyumu bakım onarım çalışmaları devam ediyor. Yapım çalışmaların sonunda yeni tartan atletizm pisti, 500 kişilik yeni tribün ve ışıklandırmaları futbol sahası hizmete kaldığı yerden devam edecek. Bu tesisimizin tamamlanarak hizmete sunulması ile birlikte Karaman’da 7’den 70’e herkesin spor yapabilmesine imkân sağlayarak, halkımızın sağlıklı bir yaşam için ihtiyaçlarına cevap verebilecek tesisleri ilimize kazandırmış olacağız” dedi.