Vodafone’un 20 milyonuncu abonesi Karamanlı İsmail Ceylan, mayıs ayında ödülünü Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt’ün elinden almıştı.
 
Karaman Vodafone Bayii Cevahir Telekom'da 20 milyonuncu Vodafone'a müşterisi İsmail Ceylan'ı ödüllendirdi.
İngiliz Telekomünikasyon devi  Vodafone’nun Türkiye’deki 20 milyonuncu müşterisi Karaman’dan çıktı. Cevahir Telekom’dan Vodafone’a bağlanan 20 milyonuncu müşteriye düzenlenen törenle hediyesi takdim etti. Törene Vodafone Bölge Müdürü ile birlikte Cevahir Akkuş, Cevahir Telekom çalışanları çok sayıda vatandaş katıldı.

Taşkale’nin Köy Seyirlik Ekibinin muhteşem oyunlarının sergilendiği gösteriyle başlayan tören, 20 milyonuncu müşteriye hediyenin verilmesiyle devam etti.

Program verilen ikramla sona erdi.



KÖY TİYATROSU HAKKINDA;

Kırsal bölgelerde, köylerde görülen ve çok eski tarihlere uzanan konusu bolluk, tarım, çobanlık, hayvancılık, canlandırıcılık, din, tapınma, büyü vb olan tiyatro geleneğidir. Köylülerin toprağa ve inançlarına sıkı sıkı bağlılığından dolayı günümüze kadar yaşamıştır. Bugün Anadolu köylüsü bu oyunları tüm çeşitliliği ile yaşatmıştır.

Oyuncular genellikle profosyonel değildir.Oyunların oynandığı belli başlı bir yer yoktur. Bazen bir düğünde, bazen bir kınada, sünnette, bazen bir odada kısacası her türlü alanlarda oynanabilir.  Oyunlarda kılık değiştirme, kişileştirme, maske kullanma, müzik, ve kalıplaşmış söyleşmelere rastlanır. Eski oyular üzerine yeni güncel oyunlar yaratılır.Ya da eski oyunların değiştirilmiş çeşitlemeleri de görülür.