TEKİN ÖZEL OKULLARINDA ERKEN KAYIT ve BURSLULUK İMKANI!
8 yıldır Karaman’da Final Dershaneleriyle birçok öğrenciye eğitim faaliyetleriyle hizmet veren Eğitimci Fatih Tekin yeni açtıkları Tekin Özel Okullarında erken kayıtla özel fırsatların sunulacağını söyledi.
Tekin ayrıca 16-17 Mayıs tarihlerinde bursluluk sınavıyla öğrencilerine büyük fırsat sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.
Tekin; Yaparlar Alışveriş Merkezinin üzerine Özel Tekin Lisesi ve Final Dershanelerini yürüttüğümüz mevcut binada da Özel Tekin Ortaokulunu Allah’ın izniyle 2015-2016 eğitim- öğretim yılında faaliyete geçiriyoruz. Eğitim adına bütün fırsatları öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Dershanecilik ve eğitimde kazandığımız tecrübeleri yeni özel okullarımızda da devam ettireceğiz. Erken kayıtla ve yapacağımız bursluluk sınavıyla öğrencilerimize katkı sağlamayı düşündük. Eğitimde fark oluşturmaya devam ettireceğiz,’’dedi.
Yeni açılacak olan derslerde bilimsel derslerin yanında Dini Eğitimi önem vereceklerini Fatih Tekin, Tekin Lisesi ve Tekin Ortaokulunda Siyer, Fıkıh, Kelam, Arapça, Hadis, Osmanlıca, Kur’an- ı Kerim vb. dersleri etüt niteliğinde verileceğini açıkladı.
ÖZEL TEKİN OKULLARI
İRTİBAT: TAHSİN ÜNAL MAH. 27 SOK. NO: 7 KARAMAN Telefon: 212 35 35