Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlığından Karaman Temsilcisi Mehmet Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri; Erdem Silay, Gökhan Tuğlu, Nuri Şen, Muhammed Ünal ve Sadullah Açıkalın; İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'yi ziyaret etti.

Başkan Çelik, “Gençlerimiz çareyi batıda görüyor halbuki çare geleneksel değerlerde. Genelsel değerler, ‘bilimsel ruh’ sloganı hareketi ile gençliğe yönelik çeşitli etkinlikler yapacağız. Kafelerde zaman öldüren ya da bağımlılıkla ömrünü heba eden bir gençlik istemiyoruz. Aradığımız çare batı dünyasında değil, bizim içimizde ve köklerimizde. Bu bağlamda tarihini, kültürünü bilen, benimseyen, geleceğine yön veren, bir gençlik istiyoruz. Bu amaçla çıktık yola. Çalışmalarımız bu doğrultuda olacak. Yeri gelecek emniyetimizle beraber çalışacağız; Gençlik merkezimizden destek alacağız. Valilikle, belediye ile ortak çalışmalarımız olacak. Bu yara hepimizin ve hepimiz el ele vererek gençlik ruhuyla daha güzel yarınlar inşa edeceğiz. Din, dil, ırk, cinsiyet gözetmeksizin kapımız herkese sonuna kadar açık. Dirlik için birlik zamanı şimdi” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karaman İl Emniyet Müdürü; Mehmet Şahne, gençliğin her zaman yanında olduğunu ve bu tür gençlere yönelik faaliyetlerin destekçisi olacağını söyledi.

HABER MERKEZİ