KTSO BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası kalabalık bir katılımla törenle hizmete açıldı. Açılışa TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman Valisi Murat Koca,  Ak Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan, Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Bölge illerden Oda ve Borsa Başkanları,  bir çok Karamanlı sanayici ve işadamları katıldı.


Karaman Ticaret ve Sanayi Odası hizmeti binası okunan dua sonrası kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açılış ile birlikte “Hayırlı uğurlu olsun”diyerek daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Karama Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay’ı makamında ziyaret etti. Basına kapalı yapılan görüşmede Hisarcıklıoğlu günün anısına Toktay’a çeşitli hediye takdim etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu buradaki açılış ve ziyaretini tamamlayarak daha sonra Karaman’da inşaatı devam eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin yaptırdığı Fen Lisesi binasında beraberindeki heyet ile incelemelerde bulunmak üzere ayrıldı.