4 Temmuz 2015 tarihinde Portekiz’de yapılan 14. Avrupa Dağ Kros Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak, büyük bir bölümünü önde götürdüğü yarışmada Avrupa 3.’sü olma başarısı gösteren Mustafa Göksel, Avrupa dönüşü antrenörü Abdulselam Karharman nezaretinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette şampiyona hakkında bilgi veren antrenör Karharman, hedeflerinin artık 19 Eylül de gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonluğu olduğu belirtti.Başarısını,şampiyona dönüşü Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ile paylaşan başarılı sporcu Göksel ise,” Portekiz’de yapılan 14. Avrupa Dağ Krosu Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü oldum. Bundan sonraki hedefim ise 19 Eylül’de Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olarak ülkeme dönmektir. Orada Türk bayrağını dalgalandıracağıma inanıyorum. Hedefim, bundan sonra yapılan tüm uluslararası yarışmalarda başarı elde ederek Türk bayrağını dalgalandırmak olacak. Ayrıca bizlere yarışma boyunca verdiği desteklerden dolayı İl Müdürümüz Sayın Hayati Kısacık’a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor İl Müdürü Kısacık ise,” "Karaman’ı ve ülkemizi Portekiz’de düzenlenen şampiyonada temsil ederek gururlandıran ve madalya ile geri dönme başarısını gösteren başarılı sporcu Mustafa Göksel’i ve antrenörümüz Abdulselam Karharman’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Aynı başarıyı 19 Eylül de gerçekleştirilecek DünyaŞampiyonasında da göstereceklerine inanıyorum. Başarılı sporcumuzun ülkemize ve Karaman’a yeni bir gurur yaşatacağına olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.