TÜMSİAD KARAMAN Şubesi. Olağanüstü Genel Kurulu, 11.06.2014 tarihin de saat 21.00 `de Merkez Hizmet binasın da yapıldı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bey Olağanüstü Genel kurula katıldı.

Toplantı öncesi üyelerle konuşma yaptı. Karaman'a yapılacak olan yatırım ve projelerinden bahsetti.

Tümsiad Yönetiminin yapacağı faaliyetlerin tümüne davet edildiği taktirde katılacağını ve sizlerle beraber olmadan son derece memnunum dedi. Başkan Rıfat Karaulu," fuar alanı olan projenize ilaveten Dünya Ticaret Merkezi ofislerinin yapılmasını Tümsiad Ailesi olarak arzu ediyoruz" dedi.
Yönetim kurulu Başkanı Rıfat KARAULU yeniden seçildi. Üyelerin çoğunluk katılımı ile gerçekleştirilen, olağanüstü genel kurulda, tüzük değişikliğine istinaden gelişen, büyüyen ve değişime açık olanTÜMSİAD Yönetim Kurulu saysını artırarak, Yönetim Kurulu Denetim Kurulu Genel Merkez Delegesi ve Şube Başkanını yeniden belirleyerek seçti. Seçim için divan üyelerinin oylanması yapılarak başlayan, Olağanüstü genel kurul gündemi Yeni Tüzük'ün okunması ile devam etti.

TÜMSİAD şube Başkanı Rıfat KARAULU yaptığı konuşmada;

TÜMSİAD olarak, herkese kucak açıyoruz, ülkemizin kalkınmasın'da KOBİ`lerin önemli bir yeri olduğunu, üyelerimizin iç ve dış pazarla yaptığı iş potansiyellerinin ülkemize KDV ve döviz kazandırma anlamına geldiğini, ülkemizin kalkınması için hep birlikte çalışmamız gerektiğini ve yönetime yeni katılan arkadaşlarımızın TÜMSİAD teşkilatına yeni bir canlılık sağlayacağına inanmaktayız.

TÜMSİAD Karaman Şubesi üyelerimize ve iş adamlarımıza daha verimli ve kaliteli hizmette bulunmalarını temenni ederek TÜMSİAD Karaman şubemizin kuruluşundan bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan, katkıda bulunan, tüm kardeşlerimize teşekkür etmeyi bir borç biliyorum"dedi.

Tek liste ile seçime giden TÜMSİAD Karaman Şubesi delegeleri yeniden başkanlığa Rıfat KARAULU’yu seçti.

TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat KARAULU kapanış konuşmasında; "Olağanüstü Genel Kurulu'nda sizlerin almış olduğu kararların, TÜMSİAD Üyelerine, Karaman'ımıza, ülkemize ve tüm dünya iş adamlarımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kutlayan KARAULU, "emeği geçen tüm kardeşlerimize bir defa daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra hizmette yarışıyor olmanızı da arzu ediyorum."