TÜMSİAD Yönetim Kurulu, Larende İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu.  

Larende İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nden yapılan açıklamada;''Öncelikle Tüm Sanayici ve İşadamları olarak, derneğimize hoş geldiniz. Larende izcilik gençlik ve spor kulübü derneğimiz 26 Ocak 2012 tarihinde kuruldu. 

Derneğimiz kısa sürede faaliyetine başladı. Amacımız 10-14 ve 15-18 yaş arasında gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif alanlarında kendilerini geliştirmesidir. Şuan için temel değerler eğitimi, ebru sanatı, derslerine yardımcı etütler ve tekvando sporu ile boş vakitlerinde bilgisayar, masa tenisi ve satranç gibi faaliyetlerde bulunmaktadırlar. Öğretmenlerimiz gönüllü olarak öğretim elemanı, öğretmen ve üniversite öğrencilerinden oluşmaktadır. Pazartesi hariç haftanın 6 günü etkinlik yapmaktayız. Gençlik Merkezimizde şu an 10 ilköğretim ve 8 lise öğrencimize hizmet etmekteyiz. M. Ekrem Desteğinizi esirgemediğiniz için tümsiad yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ederiz,''dendi 

Tümsiad Başkanım Rıfat Karaulu ziyarette yaptığı konuşmada;'' Burada sizlerin yapmış olduğu hizmetleri kutluyorum.  Başarılarınızın devamını Allah'tan  niyaz ediyorum,''dedi.