Yaptığı açıklama: “Şanlıurfa- Suruç ilçemizde 32 vatandaşımızın ölümüne sebep olan hain saldırıyı, Adıyaman’daki Uzman Çavuşumuz Müsellim Ünal’ı şehit eden ve Şanlıurfa’daki 2 polisimizi şehit eden ihaneti lanetliyoruz.

Şehit asker ve polislerimize,  genç yaşta toprağa verdiğimiz 32 vatandaşımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diliyoruz.Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Arap Baharı denen BOP’un asıl hedefinin Türkiye olduğunu meselelere; milli düşünce cephesinden bakanlar hep yazdı,çizdi söyledi...

Komşularımız ve İslam coğrafyası malesef kan gölüne döndü...

O gençlerimizi oraya kimler sürükledi? Kimler kandırdı,duygu ve heyecanlarını istismar edip sömürdü?

Türk Silahlı Kuvvetlerimizi terör örgütü diye yaftalayıp, kahraman mensuplarını tutuklarken zindanlarda esir ederken bu günler mi planlandı?

PKK,PYD,IŞİD vb. terör örgütlerine yol temizliği mi yapıldı?

Binlerce polis oradan oraya niçin sürgün edildi? Binlerce polis niçin zorla emekli  edildi?Emekli edilenlerin  özellikle; terör, istihbarat, kaçakçılık dairesinde uzmanlaşmış, tecrübeli kadrolardan olması tesadüf  müdür? Bu tasfiyelerin arkasında hangi amaçlar var?

Canını bu devletin birliği ve bütünlüğüne adamış Köy Kurucuları niçin sahipsiz, çaresiz, yalnız bırakıldı? 13 Köy Korucumuzun alçakça şehit edilmesi niçin kamuoyundan gizlendi?

Hani Ortadoğu’da oyun kurucuyduk? Hani bizden habersiz yaprak bile kımıldamazdı?

 900 Km’lik Suriye sınırımız, kıyılarımız adeta yol geçen hanına döndü...  Milyonlarca kimliği ve ne idüğü belirsiz ;hırsız, haydut,sapık ve terörist Türkiye’ye doluştu.Ve bunlar ülkemizin her yerinde serseri mayın gibi ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyor!

Suriye ve Irak Türklüğü yok olmakla yüz yüze... Birileri onları katledenlere  sırtını dayadığını söylüyor. Salih Müslüm tipleri devlet adamı muamelesiyle ağırlanıyor... Onlarla sarmaş dolaş olanlarla ‘açılım’ oyunları ve pazarlıkları yapılıyor! Ulukışla’da Türk askerini, polisini öldürdüğü için sevap işlediğini söyleyenleri unutmadık.

Geçen yıl 6-7-8 Ekim’deki ayaklanmayı vandalizm, şiddet gibi garip tanımlamalarla geçiştirmenin getirdiği noktadayız.

Ağrı, Kars, Iğdır, Şırnak, Van... gibi pek çok ilimizde  yollar kesiliyor, onlarca araç, iş makinası yakılıyor! Köprü,baraj,gölet,yol gibi devletimizin yatırımları engellenebiliyor.

Bütün bunlar yaşanırken hala açılımdan, barış sürecinden nasıl bahsedebiliyor?

2013’deki 52 vatandaşımızın ölümüne sebep olan Hatay’daki patlamayı unutmadık!

Şanlıurfa’daki katliamı bahane ederek,ülkemizin huzurunu kim bozmak istiyorsa failleri de onlardır!

İstanbul’da güpe gündüz yüzü maskeli, eli silahlı yürüyüş yapmak ne demek?

-Jandarma karakolları niçin kapatıldı?

-Askerlik şubelerinin kapatılmasındaki nihai hedef nedir?
-Yıllardır Türk askerine gazete,TV vb. yayın organlarından yapılan yıpratmalardan maksat neydi?

‘‘Askeri vesayetten kurtuluyoruz.’’tamtamlarıyla tepinenlerin, ülkemizin adım adım  terörün vesayetine sürüklenmesinden şikayet etmeye hakkı yoktur!

7 Haziran seçiminin belli bölgelerimizde silah, tehdit ve baskıların altında yapılmasına;  kim zemin hazırladı?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü; demokrasicilik oyununa feda edilemez!

Al bayrağımızı resmi dairelerden indirenlerin, ders kitaplarından” Bayrak” şiirini çıkaranların bir bir ortaya çıkarılması gerekir! Meydanlarda tuhaf tuhaf renk ve biçimde sallanan çaputların önünü kim açtı? Terörist başına ‘’sayın’’ demek niçin suç olmaktan çıktı? 40.000 insanımızın katledilmesinin  ve milyarlarca liralık mali kaybımızın baş sorumlusunun resimleri; çaputlara basılıp gözümüze gözümüze nasıl sokuluyor?

Çoğu üniversite öğrencisi gencecik canlarımızı ölüme götürenler nereden emir alıyorlar, iç ve dış bağlantıları kimlerdir?

Artık  ‘’analar ağlamasın’’ masalıyla kimseyi uyutamazsınız! Komşu ülkelerdeki, yangın dalga dalga gelip ülkemizi kıskaca alıyor. Bir an önce yapılan yanlışlardan vazgeçip ülkemizin ve milletimizin huzur, barış, birlik, beraberlik, can ve mal güvenliğimize yönelik her türlü tedbir hayata geçirilmelidir.

Hedef; Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin toprak bütünlüğü ve bağımsızlığıdır!

Milli birliğimize, bağımsızlığımıza yönelik bu alçak saldırılara hep beraber karşı koyacağız.  Haçlı Emperyalizminin ve işbirlikçilerinin oyununu tek yürek olarak bozacağız.

Bu saldırılar hepimizedir. Türk milletinin başı sağolsun. Türk milletine, Türk devletine ve İslam dünyasına tuzak kuranların tuzaklarını Allah;  başlarına geçirsin” dedi.