Karaman Polisevinde gerekleştirilen Resepsiyona araman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, daire müdürleri ile emniyet mensupları ve eşleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasın yapan Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, insanoğlunun tarih boyunca en önemli ihtiyaçlarından birisinin huzur ve güven içinde yaşamak olduğunu ifade ederek, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ve yaşatılmasının da çağdaş dünyanın en önemli önceliği olduğunu vurguladı. Kurulduğu günden bu güne kadar ülkede huzur ve güvenliğinin teminatı olan Polis Teşkilatının Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olduğunu belirten Şahne, “Dünyanın en güçlü Polis Teşkilatları arasında olan teşkilatımız, kuruluşundan bu güne kadar engin deneyimi, yetişmiş insan gücü, modern donanım ve ekipmanlarıyla halka hizmet vermeyi amaç edinmiştir” dedi.

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümünü tüm yurtta olduğu gibi Karaman’da da büyük bir coşku ile kutladıklarını belirten Şahne, “Devletimizin ve milletimizin selameti uğruna, hayatını feda eden arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Canlı müziğinde yer aldığı gece resepsiyondan sonra son buldu.

Necati ERMİŞ