Karaman’ın kalbi durumundaki Cumhuriyet Parkı ve İsmetpaşa Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu projeyi 1-1,5 ay gibi bir sürede tamamlayacaklarını söyledi. 
Çalışmaların ilk etapta Sosyal Güvenlik Kurumu önünden başlayarak İş Bankası önüne kadar olan yolda ve Cumhuriyet Parkı çevresinde sürdürüldüğünü söyleyen Başkan Uğurlu, daha sonra İsmetpaşa Caddesi ile Aktekke Meydanı arasında kalan kısmın tamamlanacağını belirtti.

Üst yapı çalışmalarının yanı sıra; yer altındaki yağmur suyu, kanalizasyon ve su şebekesinin de tamamen değiştiğini ifade eden Kâmil Uğurlu: “Caddenin ışıklandırılmasını sağlayacak sistemin kablo boruları zemine çekildi ve oprajları konuldu. Yarın ve Pazar günü Telekom çalışmanın içerisine dahil olacak ve tüm telefon şebekesini değiştirecek. SGK önünden İş Bankası’na kadar olan yolun kaldırım alt betonları döküldü. Pazartesi gününden itibaren fonolit taş döşenecek. Buradaki çalışmanın 23 Nisan’a kadar tamamlanmasını öngörüyoruz. Proje tamamen bittiğinde vatandaşlarımız daha güzel bir yürüyüş güzergâhına kavuşacak” dedi.