Karaman Valisi Süleyman Kahraman, OSB yanında hizmet veren Kurşunlu Soba San. Tic. Ltd. Şti. ziyaret ederek fabrikada incelemelerde bulundu.
05 Aralık 2011 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Vali Kahraman, Kurşunlu Soba San. Tic. Ltd. Şti. sahibi İsa KURŞUNLU tarafından karşılandı. Vali Kahraman ziyaretinde sanayinin ve üretimin ülkemiz ekonomisi açısından önemine dikkat çekerek: “Gelişen teknoloji hayatımızı kolaylaştırdığı gibi beraberinde bazı sorunlar da getiriyor. Sanayicimizin, yatırımcımızın ürettiği her hizmet gerek ekonomi açısından gerekse istihdam açısından büyük önem taşıyor.  Her fabrika yüzlerce insanın umudu oluyor. Bu noktada sizlerin gayreti ve özverisi son derece önemli… Karaman sanayisinin gelişimi aslında hem bugünün Karaman’ı açısından hem de geleceğin Karaman’ı açısından önemli. Biz her zaman sanayicimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız.”dedi.
Konuşmaların ardından Vali KAHRAMAN, fabrikada incelemelerde bulunarak İsa Kurşunlu’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.