Vali Murat Koca 24 Mart 2013 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler için başarı mesajı yayınladı.
    Vali Koca yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Öğrencilerimizin Yüksek  Eğitim Kurumlarında eğitimlerine devam edebilmeleri için ilk adımı oluşturan Yükseköğretime Geçiş  Sınavı (YGS) 24 Mart 2013 Pazar  günü gerçekleştirilecektir.

    Yoğun bir çalışma temposu gösteren öğrencilerimizin birikimlerini sınavda yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir. İnanıyorum ki  öğrencilerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek Lisans Yerleştirme Sınavında da (LYS) başarılı olacaklardır.

    Bu vesile ile öğrencilerimizi  yetiştirmede onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca  halkımızın da sınav süresince gürültü kirliliğine neden olabilecek olumsuz davranışlardan uzak duracağını ümit ediyorum.

    Bu duygu ve düşüncelerle Yükseköğretime Geçiş  Sınavı’na (YGS) katılacak tüm Karamanlı öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum.'