30 Ağustos Türk milleti için onur ve gurur günüdür. Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümünde, millet olarak hep birlikte kenetlenerek, bu günü kutlamanın mutluluğunu yaşarken, bu vatan için canını veren tüm şehitlerine minnet duymakta, onları rahmetle ve şükranla anmaktayız.
Asırların mücadeleleri sonucunda kazanılmış olan kutlu vatan toprakları üzerinde, bağımsız ve onurlu bir şekilde var olabilmek için gösterilen üstün çaba, bugün bizim yolumuzu aydınlatan en önemli manevi kaynaklarımız arasındadır.

Atalarımız bu toprakları canlarıyla, kanlarıyla vatan yaptılar. Cumhuriyet'i kurdular, yakılan yıkılan Anadolu'yu yeniden inşa ettiler ve büyük bir kalkınma hamlesi başlattılar.

Bugün, bizler de onların mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, milletimize daha güzel imkânlar sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir. Büyük hamleler gerçekleştiren Türkiye geleceğe umutla bakmakta  ve güvenle yoluna devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”dedi.