Vali Murat Koca, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Vali Koca yayınladığı kutlama mesajında; “ Millet olarak birlik, beraberlik içerisinde yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Kurban Bayramı’nı, Karaman’da sizlerle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. 
 
Günlük hayatımıza büyük mutluluk ve sevinç katan bayram günleri, kırgınlıkların ortadan kalktığı, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştiği müstesna günlerdir. Kurban Bayramı’nın, milletimizin huzur ve refahına, toplumsal dayanışmanın derinleşmesine, ülkemizdeki kardeşlik ruhunun artmasına, birbirimizin görüş, inanç ve kültürüne duyulan saygının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. 
 
Ailelerimiz ve akrabalarımızla mutluluk içerisinde kutladığımız bayram sevincini sayılı günlerle sınırlı tutmamalı, ilimizin her bir köşesine yayarak bayram coşkusunun bütün hemşehrilerimiz tarafından aynı heyecanla hissedilebilmesi için çaba sarf etmeliyiz.
 
Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kast eden terör ve şiddet hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan her türlü saldırılar karşısında, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde kararlı bir duruş sergileyeceğine inanıyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramımızın ülkemize ve dünyaya huzur ve barış getirmesi dileğiyle Karamanlı hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevdikleri ile beraber nice bayramlara barış, huzur ve sağlık içinde erişmelerini dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.