Korkuteli’nden Karaman Vali Yardımcılığına atanan Erkan Karahan için Korkuteli Mantar Evi'nde veda gecesi tertiplendi.

Korkuteli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen geceye, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Zeki Kaygusuz, siyasi parti temsilcileri, hayırseverler ve muhtarlar katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Karahan, "Beş yıl boyunca değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte sizlerden aldığımız güç ve şevkle zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştık. Devlet ve Kaymakamlık makamını en iyi bir şekilde temsil etme, devletin şefkatli elini her vatandaşımıza uzatma, Korkuteli ilçemizin ekonomik, sosyal, sportif ve kültürel alanlarında daha da ileriye götürme, eğitim, sağlık ve güvenlik konularında taviz vermeden çalışma gayreti içerisinde olduk. Hayırseverlerin destekleri ile birlikte ilçeye yeni okullar kazandırdık. Bu zaman diliminde beni yalnız bırakmayan tüm kamu kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Korkuteli Kaymakamlık personeli ve Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Vali Yardımcısı Karahan’a şilt ve değişik hediyeler verdi. Yemek sonrası Korkuteli İlçe Müftüsü Duran Turgut tarafından dua edildi.

Vali Yardımcısı Karahan, yemeğe katılan konuklarla tek tek vedalaştı.