İlimize atanarak geçtiğimiz ay görevine başlayan, Karaman Vali Yardımcısı  Rıza Gençoğlu'nu makamında hayırlı olsun dileklerimizde bulunmak için ziyaret etmiştik. 

Sayın Gençoğlu Karamangundem.com'u iadeyi ziyarette bulunarak, çalışmalarımızı ofisimizde inceleme fırsatı buldu. Karaman'a geldiği günden beri sitemizi takip ettiğini kaydeden Gençoğlu, çalışmalarımızda başarılar dileyerek, iyi dilek temennisinde bulundu.

Bizde site olarak, bu nezaketinden dolayı Sayın Vali Yardımcımıza teşekkür ediyor, tecrübeleriyle İlimize farklı hizmetler vereceğine inanıyor, başarılar diliyoruz.








KARAMAN VALİ YARDIMCISI RIZA GENÇOĞLU KİMDİR?;

1973 yılı Denizli doğumlu olan Rıza Gençoğlu ilk, Orta ve Lise öğrenimini Denizli'de tamamladıktan sonra 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazanarak başladığı yüksek tahsilini 1994 yılında tamamlayarak mezun oldu. Aynı Üniversitede bir süre Lisans Üstü çalışmalar yaptıktan sonra vatani görevini Erzincan'da kısa dönem yaparak tamamladı.

88. Dönem Denizli Kaymakam adayı olarak başladığı meslek hayatında adaylık döneminde katıldığı çeşitli kurslarla birlikte sırasıyla Eskişehir Sarıcakaya ve Apu ile Bursa Keles İlçesi Kaymakam Vekilliğine bulundu. 88. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamladıktan sonra Afyon Sinanpaşa İlçesi Kaymakamlığı, Diyarbakır Hani İlçesi Kaymakamlığı, Mardin Derik İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 

Evli ve iki çocuk babası olan Rıza Gençoğlu 2008 den beri Mesudiye Kaymakamı olarak hizmet vermekteydi.