Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir araya Geldi

Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Kapsamında Şehit Aileleri ve Gazilerle Yemekte Bir araya Geldi.

“18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinlikleri kapsamında 18 Mart 2014 Salı günü Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi’nin yanı sıra Garnizon Komutanı J. Alb. Mustafa Akış, Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Behiç Baş, şehit aileleri, gaziler ve askeri erkân katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Burakgazi “Çanakkale Zaferi ile birlikte, Şehitler Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı günde; Evlatlarını kınalayarak vatan topraklarını müdafaa etmek için gönderen Türk Anaları; başınız sağolsun denildiğinde vatan sağolsun diyen Türk babaları “Vatan Sizlere Minnettardır”. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere; kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bizleri bu anlamlı günde onurlandıran siz değerli konuklarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.