Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay toplantıda bir konuşma yaptı. Toktay; “ Öncelikle, görüşmelerde yer alıp buraya gelen Vietnam Ticari Heyetine ve katılımcılara teşekkür ederim. Karaman ekonomisiyle adından söz ettiren bir İl olmuştur. Geçmişten günümüze baktığımızda gıda sektöründe önemli adımlar atılmış, Karaman'ın Serbest Gıda Bölgesi olması için çalışmlar yapılmaktadır. İlimiz  tarihi kökler açısından 8500 yıl öncesine dayanan kültürleri bünyesinde barındırmıştır. Bu medeniyetlerin bıraktığı izler halen ilimizde mevcut olup, turizm açısından büyük önem arz etmektedir. Bu sebeple ilimizin turizme yönelik yatırımlarını artırmak ve İlimize yabancı turistleri çekmek için Oda olarak çeşitli projeler yürüttük. Yıldan yıla artan turist sayısı da bu projelerin bir meyvesi olarak bizleri sevindirmiştir. Bu amaçla Vietnam Halkını da Karaman'a beklediğimizi ifade etmek isterim” dedi.

Mustafa Toktay'ın ardından konuşma yapan Vietnam Ticari Danışmanı Le Phu Cuong; Karaman ürünlerinin Vietnam'da tanındığını ve böyle bir projede yer almaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Vietnam'ı tanıtıcı sunumun ardından toplantı sona erdi. Vietnam'dan getirilen tanıtıcı ürünler üyelerin bilgisine sunuldu.