Ödül törenine Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yılmaz, Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Tüncer ve yarışma da dereceye giren okulların müdürleri ile öğrenci ve veliler katıldılar.

Kompozisyon yarışmasında birinci Toki Anadolu Lisesi öğrencilerinden Esra Doğan, ikinci sırayı Fatih Lisesi öğrencilerinden Merve Eröztürk, üçüncü sırayı ise Nefise Sultan Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden Havva Nur Şimşek almıştır. Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından yarışma da dereceye giren öğrencilere ödül olarak, birinci olan öğrenciye çeyrek altın ikinci ve üçüncü olan öğrencilere ise kol saati hediyeleri verilmiştir.

Ödül törenine katılan Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani karaçam; “Öncelikle yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Toplumumuzun en gözde değerleri olan yaşlılarımızı anmak, hatırlamak ve onlara verilen değeri yükseltmek hepimizin görevidir. Bu tür sosyal sorumluluk içeren projelerimizi il ve ilçe çapında genişleterek çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak amacımız sosyal sorumluluk içeren konularda hassasiyeti artırmaktır. Bu yarışma da emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dereceye giren öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” diyerek konuşmalarını tamamladı.

Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Tüncer; “Kurum olarak Yaşlılara verilen değer ve önem konusunda duyarlılığımız yüksektir. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle İl çapında Yaşlılarımıza  verilen değer ve önemi, onların toplumumuzdaki yerlerini kapsayan kompozisyon yarışması düzenledik.  Okul olarak bu tür sosyal sorumluluk içeren çalışmalara gelecek yıllarda da devam edeceğiz.  Yarışmaya katılan tüm okullara teşekkür ederim. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, bu tür çalışmalar da başarılarının devamını dilerim” dedi.

Ödül töreninden sonra Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı makamında ziyaret edildi. Ziyaret sonrası Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesine geçilerek davetlilere ikramda bulunuldu.