Ülkemizde izlenme rekorları kıran Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının bir benzeri Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumları tarafından gerçekleştirildi.


Etkinlik ile ilgili bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün:”2012-2013 Eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sonuna geldik. Dört ayı aşkın bir süredir, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte çok yorulduk. Dönemin son haftasına spor ve müzik etkinliklerimizi koyarak, öğrencilerimizin keyifli bir dönem sonu geçirmesini hedefledik. On yedi grubun ve 50’ nin üzerinde öğrencimizin katılımıyla yaptığımız, Yetenek Sizsiniz Babaoğlu yarışmasıyla da öğrencilerimizin neler yapabileceğini ve takım çalışmasının önemini görmüş olduk. Yaklaşık 500 kişinin önünde sahneye çıkmak, öğrencilerimizin öz güvenlerinin ne kadar yüksek olduğunu bize gösterdi.

Taklit, dans, müzik ve sihirbazlık gibi yetenekleri, öğrencilerimiz başarı ile sergilediler. Salonumuzu dolduran öğrenci velilerimizle,  ziyaretimize gelen mezunlarımızla, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte çok büyük bir aile olmanın tadını da yaşadık. Jüri üyelerimizin önünde yaklaşık 3 saat boyunca performanslarını gösteren bütün öğrencilerimizi ve programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen bütün mesai arkadaşlarımı tebrik ederim.” dedi.