Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Milletvekilleri ve beraberlerinde ki heyet ilimizin önde gelen sanayici ve işadamlarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi.

16 Şubat 2013 Cumartesi günü saat 09.00'da Özkurt Makina Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı sohbet toplantısına Vali Koca'nın yanı sıra TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Rus yatırımcılar Alexander Kisil ve Natalie Zagarof ile Karamanlı Sanayici ve İşadamları katıldı.

Toplantı öncesinde Vali Koca ve beraberindeki heyet fabrika sahasında incelemelerde bulunarak Ahmet Kurt'tan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi aldı.

Organize Sanayi Bölgesinde geçtiğimiz yıl içerisinde tarım makineleri sektöründe faaliyete başlayan ÖzKurt Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt' un ev sahipliğindeki toplantıya sanayici ve İşadamları yoğun ilgi gösterirken, Ahmet Kurt; bu toplantının tanışma ve kaynaşma amaçlı olduğunu dile getirerek, sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyetini ifade etti ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunlarının da ele alındığı toplantı, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesi, Vali Koca ve Milletvekilleri tarafından OSB'ye yatırım yaparak istihdama katkıda bulunan Öz Kurt Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kurt'a plaket takdim edilmesinin ardından sona erdi.