Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu’nun başkanlığında yürütülen toplantılara Genel Sekreterlikte görev yapan sorumlu personel ile İlimiz kamu hastanelerinin sağlık yöneticileri ve idarecileri katılıyor.
Kamu hastanelerinin 2016 Ocak ayının verilerinin değerlendirildiği bu ayki toplantı Genel Sekreterlik Eğitim Salonunda gerçekleştirildi. Dr. Ayhan Erenoğlu yaptığı açılış konuşmasında bir yıllık birlikte çalışmanın meyvelerini toplamaya başladıklarını belirterek; “Artık bir ve birlik olduk. Güzel bir aile fotoğrafımız var. Daha da mükemmele gitmek için çalışacağız. “ dedi. Kurumlarında güzel ve başarılı işlere imza atıldığını ifade eden Genel Sekreter bundan sonraki sürecin çok daha verimli olacağını vurguladı.
 Ermenek Devlet Hastanesine en son gerçekleştirdikleri ziyaretin izlenimlerini aktaran Dr. Erenoğlu “Ermenek’te muazzam bir yapı yükseldi. Tüm olumsuz fiziki koşullara nazaran İlçede verilen sağlık hizmetleri özverili şekilde devam etti. Uzman hekim sayımızı 15’ çıkardık.  % 90 oranında hemen hemen tüm branşlarda hekimlerimiz tamamlandı. Çalışanlarımızın da halkımızın da memnun olduklarını yaptığımız görüşmelerde gördük. Dolayısıyla bizde Ermenek ‘te verilen hizmetten memnunuz” dedi.  
Karaman Devlet Hastanesin de de açık kalp ameliyatlarının yapılmaya başlanmasıyla hizmette farklı bir yol daha açacaklarını anlatan Dr. Ayhan Erenoğlu Devlet Hastanesinde % 79 uzman hekim doluluk oranında 87 aktif uzman hekimle full kapasite ile hizmet verdiklerini bildirdi.  Karaman Devlet Hastanesinin hekim sayısının arttırılması için çalıştıklarını dile getirdi.
Genel Sekreter Devlet Hastanesinin bahçesindeki otoparkın genişletilme çalışmalarına başlanacağını, bu konuda da Karaman Belediyesi Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile işbirliği ve yardım sözü aldıklarını aktardı. Karaman’da sağlık çalışanları için kreş açılması için girişimlerde bulunacaklarını da vurgulayarak önümüzdeki günlerde Bakanlık yetkilileri ile görüşme yapacaklarını söyledi.
Toplantı kurumların sunumlarıyla devam etti.