AK Partili kadınlar anneler gününün akşamında şehit aileleri ve AK Parti Teşkilatı’ndaki bayanlarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Milletvekilimiz Dr. Recep Şeker ve eşi Dr. Seher Şeker, Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan ve eşi Şerife hanım, İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale ile kıymetli annesi, şehit eşleri ve anneleri ile AK Parti Teşkilatı’nın bayan üyeleri katılım sağladı. Kale Restoranda düzenlenen yemekteKadın Kolları Başkanı Göksoy şehit anneleri, eşleri ve davetlilerle yakından ilgilendi.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy: “Dokuz ay emanetlerin en kıymetlisini ve yüklerin en ağırını taşır anne ve bir ömür devam eder taşımaya, gözünden bile sakınır. Öpmeye koklamaya doyamaz. Ama öyle anneler var ki onların yükü, yüklerin en ağırı, en şereflisi ve onlar hepimizin baş tacı. Sevgili şehit anneleri, anneler gününüz kutlu olsun. Sizler evlatlarınızı bizler için vatana şehit verdiniz. Bir tane evlat kaybettiniz fakat binlerce evlat kazandınız. 

Bu vatan kolay kazanılmadı, uğrunda ne canlar gitti ne fidanlar girdi kara toprağa. Yıllardır süren milli mücadelemiz son safhalara geldi. Bunlar yeni Türkiye'nin güçlü Türkiye'nin son sancıları. Hala ülkemizin bir yerlerinde gencecik fidanlar şehit oluyorsa daha doğmamış çocuklar yetim kalıyorsa hepsi vatan için.  Bu savaş terörden ibaret değil, dünya kurulduğundan beri devam eden hak-batıl savaşı. Türkiye’nin yükselmesini, güçlenmesini istemeyen iç ve dış güçler her taraftan saldırıyor. Bize düşen sabırlı olmak dik durmak. Bu tabiki çok zor. Ama hiç bir makam hiçbir mevki şehitlik kadar da kutsal değil. Bunu da biliyoruz. Bizler varız her zerrenizi tamamlamaya hazırız. Bizleri evladınız biliniz. Anne, cennetten bir adım ve anne, cennette bir adım. Tatlı dilleriyle sözün en güzelini,  gül cemalleriyle yüzün en güzeline, fedakarlıklarıve sevgileriyle kalplerin en güzeline sahip cennet kokulu annelerimiz hepinizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Başkan Göksoy’un ardındankonuşma yapan İl Başkanı Nazmi Ünlü, milletvekili Dr. Recep Şeker ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yemeğe katılan annelerin Anneler Gününü kutladılar. 

Akabinde yılın anneleri ödülüne layık görülen şehidimiz Hakan Yılmaz’ın eşi Tuğba Yılmaz’a milletvekilimiz Dr. Recep Şeker ve şehidimizin annesi Selma Yılmaz’a İl Başkanı Nazmi Ünlü çiçek ve hediye takdiminde bulundular.