Sarıveliler AK Parti İlçe Başkanı Kulak yaptığı açıklamada, son günlerde Sarıveliler Adliyesi kapatılıyor diye tedirgin olan ilçe halkına duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

İlçe Başkanı Kulak bu konuda halkımız sonsuz haklıdır. Bu tür ilçelerin gelişmesi için bu tür kurumların ayakta kalması gereklidir. Konu ile alakalı olarak  Adalet Bakanlığımızca üç yıldır yapılan bir çalışma olduğu geçtiğimiz yıllarda 137 adet ilçede komşumuz Başyayla ve Taşkent ilçelerini de kapsayan adliyelerin kaldırıldığı, Bakanlığımızın yaptığı kriterler çerçevesinde yapılan çalışma kapsamında bazı adliyelerin kaldırılması yönünde bir çalışma yapıldığı yönde duyumlar vardır.Fakat Sarıveliler ile ilgili olarak başta TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Karaman Milletvekilimiz Lütfi ELVAN, Dışişleri Bakanımız Hemşerimiz Prof Dr .Ahmet DAVUTOĞLU ve Milletvekilimiz Mevlüt AKGÜN konunun yakın takipçisi olmuş ve yaptıkları açıklamalarda Sarıveliler halkının rahat olmasını, Sarıveliler’in sahipsiz olmadığının bilinmesini dile getirmişlerdir.

Kulak, Lütfi ELVAN ve Ahmet DAVUTOĞLU gibi yiğitler olduğu müddetçe sırtımız yere gelmeyecektir kendilerine Sarıveliler halkı ve teşkilatımız adına sonsuz teşekkür ediyorum dedi.