Ak Parti Kadın Kolları başkanı Emine Şimşek ve ekibi ziyaretlere devam ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında bugün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne atanan Hasan Erkânı makamında ziyaret ettiler.

Bir sohbet havasında geçen ziyarette gündem konusu kadınlarımızın sosyal hayattaki yeri oldu.

Erkan konuşmasında ‘’Bir toplumun sosyalliğini belirleyen faktörün kadınlar olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Yuvayı yapan dişi kuştur kadın, kadın annedir, kadın erkeği eğiten öğretmendir.

Kadın ailenin temel taşıdır. Devletimizin temel politikalarından biri de ‘’aileyi korumak’’. Bizler aileden kaynaklı toplumsal yaralara çözüm üretmek için varız. Çocuklu, çalışan kadınların yaşamını kolaylaştıracak şekilde, onların çocuklarına iyi, güvenli bir şekilde bakabilecekleri ortamların oluşturulması için özel sektör kuruluşları ile kreşler oluşturulması için ortak projeler geliştireceğiz. Bu şekilde de kadınların iş veriminin artacağı bir hayatı sağlamak istiyoruz.

Bu bağlamda siz kadınlarımıza büyük görevler düşmektedir. Sizinde bildiğiniz gibi kadınların aktif, çalışkan, üretken olduğu toplumların yeri hep en yüksek noktalardır’’ diyerek kadınlara bu konuda her türlü desteği vereceğinin de sinyallerini verdi.

Erkan; Böyle bir ziyaretin bile ayrı bir incelik sosyallik içerdiğini ve bu durumdan çok memnun kaldığını belirterek sözlerine son verdi. Kadın Kolları başkanı Emine Şimşek de ilgisinden dolayı Sayın Erkan’a teşekkür ederek, bu konuda ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtip ziyareti burada noktaladılar.