Türk Traktör, geleneksel Direklerarası Eğlencelerini Türkiye'nin dört bir yanında yaşatıyor. Gecede eğlenceli etkinliklerin yanı sıra, başrollerde Sümer Tilmaç ve "Ateşböceği Ercan" ile, "Muhterem Yüzyıl" oyununu Akçaşehir Kasabası'nda sergiledi.

Düzenlenen programa New Holland Bölge Müdürü Taci Kaş, Özkurt Tarım New Holland Ana Bayi sahibi Ramazan Özkurt, firma çalışanları, Akçaşehirliler ve çok sayıda misafir katıldı.


Türk Traktör, Ramazan ayı geleneklerini devam ettirmek amacıyla, Türkiye'nin dört bir yanındaki köylerden binlerce kişinin katılım göstereceği Geleneksel New Holland Ramazan Kumpanyası'nı düzenliyor. Türkiye'nin 7 bölgesini de kapsayan New Holland Kumpanyası, binlerce çiftçiye geniş çaplı, zengin bir Ramazan eğlencesi sunmaya çalışıyor. Tüm il, ilçe ve köylerde misafirlerini ücretsiz olarak ağırlayan ve 19 Temmuz 2012 Perşembe günü Ardahan'da başlayan Kumpanya Ramazan ayı süresince bir uçtan bir uca 29 ili dolaşmaya devam edecek.

Bu kapsamda Akçaşehir Kasabası'nda, gösteriler öncesi New Holland Traktörleri Karaman Bayisi Özkurt Traktör bütün Akçaşehirlilere iftar programı düzenledi.


İftara yaklaşık 500 kişi katıldı. Yemekten sonra Kumpanyayı düzenleyenler çocuklara yönelik animasyon gösterisi yaptı.  Teravih nedeniyle ara verilen program vatandaşın namazdan çıkmasının ardından devam etti.
Çocuk oyunları, sihirbaz, ateşbaz, hokkabaz, meddah, orta oyununun yanı sıra; Sümer Tilmaç ve "Ateş Böceği Ercan" lakaplı sanatçı Ercan Bostancıoğlu ve ekibinden oluşan "Tiyatro Bir Heves" sahne aldı. Tiyatro ekibinin, "Muhterem Yüzyıl" ismiyle sergileyediği oyun, "Muhteşem Yüzyıl" dizisine mizahi göndermelerde bulundu.

Türkcell firmasının da sponsor olduğu gösterilerde, firma çiftçilere özel çiftçi paketinin tanıtımı yaparak, ayrıca Türkcell'lilere özel traktör çekilişi kampanyasına üye kaydetti.

Katılanlar tarafından çok beğenilen ve dolu dolu geçen gösteriler sırasında alkışlar hiç eksik olmadı.