Havalandırma Grup 10 yıldan beri oldukça fazla tecrübe edinerek havalandırma sistemleri üzerinde her geçen gün gelişmeyi başarmıştır. Dinamik, profesyonel, deneyimli takım arkadaşları ile birlikte çalışma göstererek istekleriniz doğrultusunda sizlere hizmet sağlar. Aynı zamanda Poinmarkt.com üzerinden de müşterilerine internet satışı imkanı sağlıyor. Böylece Türkiye’nin 4 bir yanına kolayca ulaşım sağlayabiliyor.

Asıl yeri Ankara olan firma birçok marka ile birlikte ürün tedariki sağlıyor. Bunlardan biri de Blauberg markasına ait dev fanlardır. Yüksek basınçlı ve sessiz özelliğe sahip olan turbo 100 karma akışlı yuvarlak kanal tipi fanları ile internet adresi üzerinden hizmet sağlamaktadır. Oldukça büyük olan bu fanlar minimum 30 bin saat çalışma kapasitesine sahip bir şekilde tasarıma sahiptir.

Brauberg Markalı Fanların Özelliği

Blauberg fanlar aşırı ısınmalara karşı oldukça korunaklı ve dayanaklı bir malzemeden üretilmiştir. Ayrıca fanınızı teknolojisi sayesinde opsiyonel zaman ayarlayıcısıyla birlikte kullanmanız mümkündür. Bu kanal turbo sessiz kanal tipi fanlar olarak bilinir. Nemli ortamlarda çalışmak için oldukça uygundur.

Fanlar çift hız döngüsüne sahip olup hız anahtarına ihtiyaç duymadan iki farklı hava debisiyle birlikte çalışabilir. Geliştirilmiş olan gövde yapısı ile bağlı olduğu hava kanalından demonte edilmesinden fan motorunun sökülmesi ve takılması da mümkündür. Genellikle bu tip fanların kullanım alanları mutfak, banyo, ofis, toplantı salonu, kütüphane, mağaza, kafe bar, sinema salonları gibi daha birçok alanda kullanılmaya uygundur.

Kaynak: https://www.pointmarkt.com/blauberg-turbo-100-karma-akisli-sessiz-kanal-tipi-fan-html