Arçelik markasının garanti kapsamına aldığı beyaz eşya ve ufak ev eşyalarının satışını gerçekleştiren Altus Yetkili Bayi firması, kurulduğu ilk dönemden itibaren oldukça başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Firmanın bünyesinde birbirinden kaliteli ürünler ve geniş bir ürün kategori skalası bulunmaktadır. Bu bakımdan müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak çeşitli beyaz eşya ve diğer ev eşyalarını temin etmek oldukça mümkün şekilde gerçekleştirilmektedir. Firma bu açıdan müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlar.

Altus derin dondurucu satışını da gerçekleştiren markalardan biri olarak karşımıza çıkar. Sadece beyaz eşya veya ankastre ürünler değil aynı zamanda ısıtma ve soğutma için gerekli olan ev makinelerinin de teminatını gerçekleştirmektedir. Üstelik derin dondurucu kategorisinde de müşteriler için pek çok farklı özelliğe sahip ürün bulmak mümkündür. Böylece müşteriler talep ettikleri derin dondurucuyu en uygun fiyatlarda satın alabilirler.

Altus Beyaz Eşyalar Kategorisi

Online bir web mağazası da bulunan Altus Yetkili Bayi firmasına dilerseniz altusyetkilibayi.com adresinden de erişim sağlayabilirsiniz. Burada firmanın satışını gerçekleştirdiği tüm ürünleri, özelliklerini ve fiyatlarını görebilirsiniz. Ayrıca beyaz eşyalar kategorisinde yer alan derin dondurucu modellerine de göz atabilirsiniz. Daha çok sandık tipi ve çekmeceli dikey derin dondurucular tercih edilmektedir. Müşteri talepleri doğrultusunda firma beyaz eşyalar kategorisinde bu alana da geniş bir yelpazede yer vermektedir.

Genel olarak derin dondurucular uzun süreli saklama alanı olarak sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle de sıcak iklim bölgelerinde daha çok ihtiyaç duyulan derin dondurucular için firma geniş bir ürün kategorisini müşterilerine sunmaktadır. Aşağıda firmanın bünyesinde satılan bazı derin dondurucu ürünlerini görebilirsiniz.

  • AL-709 XNF JOKER 290 Litre 7 Çekmeceli
  • Altus AL-309 102 Litre 3 Çekmeceli
  • AL- 235 JOKER Çift Fonksiyon
  • AL-245 Yatay Derin Dondurucu 374 Litre

Belirttiğimiz derin dondurucu modelleri hem çekmeceli hem de dikey şekilde olan bazı ürünlerin listesidir. Çok daha fazla derin dondurucu modellerine firmanın online web adresinden ulaşabilirsiniz. Üstelik talep edeceğiniz kapasiteye sahip pek çok fonksiyonlu derin dondurucu da Altus markasında yer almaktadır.

AL-245 Yatay Derin Dondurucu 374 Litre

Yatay deirn dondurucular kategorisinde bulunan ve 374 litre’ye kadar kapasitesi olan AL-245 markanın en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. Şarj olarak 0,064 kg kapasitesindeki ürünün diğer özellikleri arasında statik bir soğutma sistemi olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca hızlı dondurma bölmesinin olması da kısa sürede dondurmak istediğiniz ürünleri koyabileceğiniz bir alan oluşturur.

Dondurucunun içerisinde led aydınlatma da bulunmaktadır. Böylece kapağını açtığınızda derin dondurucunuzda neler olduğunu dolap içindeki ışıklandırma sayesinde görebilirsiniz. Tüm bu özellikleri ve daha fazlasını barındıran derin dondurucunun fiyatı ise 3.199,00 TL şeklinde belirtilmektedir. Ürünün diğer özelliklerini merak edenler Altus online web mağazasını ziyaret edebilirler. Beyaz eşyalar kategorisinde tüm derin dondurucular yer almaktadır.

Kaynak: https://altusyetkilibayi.com/Derin-Dondurucu