2007 yılında kurulan American Life dil kursu, günümüze kadar her kesimden birey için yabancı dil eğitimi sağlamış bir kurstur. Öğrencileri için uyguladığı eğitim programlarıyla ön plana çıkan American Life, İngilizce öğrenimi için mutlaka değerlendirilmesi gereken bir kuruluştur. Özellikle de sınav İngilizcesi, iş İngilizcesi ve günlük yaşantıda kullanabileceğiniz İngilizce eğitimi için gidebileceğiniz en iyi dil kurslarından biridir.

American Life Dil Okulları pek çok farklı bölgede şubesi bulunan bir kuruluştur. Bu bağlamda yabancı dil eğitimine ihtiyaç duyanlar için de oldukça avantajlı bir durum diyebiliriz. Bununla birlikte öğrenciler hem iş hayatlarında daha iyi konumlara yükselebilirler hem de çeşitli yurtdışı fırsatları da sağlanır. Bu açıdan American Life çeşitli dil kursu programları ile öğrencilerine hayat boyu öğrenim desteğini sağlar.

İngilizce Dil Kursu

American Life ingilizce kursu en çok tercih edilen dil öğrenimlerinden biridir. Bu kapsamda öğrencilere çeşitli prensipler doğrultusunda eğitim planlaması sağlanır. Özellikle de sınavlara hazırlık yapan öğrenciler için ekstra bir dil kursu eğitim uygulaması olur. Böylece dil öğrenimi öğrencilerin hedeflerine yönelik olarak ilerler. Her öğrenciye öğrenim sürecinde özel çalışma planlaması hazırlanır.

YDS, TOEFL ve benzeri dil sınavlarına hazırlık olarak sınav İngilizcesi öğretimine ağırlık verilir. Öğrencilere daha çok gramer, okuma ve anlama konusunda ağırlıklar sağlanır. Böylece A2 seviyesinden B2 seviyesine kadar her öğrenci için sınav hazırlığı belirli periyotlarda verimli bir şekilde sürdürülür.

Kaynak: https://www.americanlife.com.tr/ingilizce-kursu/