Duyarlı takipçilerimizin ihbarıyla gittiğimiz yerde ki tehlike gerçekten tüyler ürperticiydi.

Gün geçmiyor ki hergün onlarca görünmez kaza sevdiklerimizi bizlerden alıp götürüyor. Duyarlı takipçilerimizde özellikle çocuklarının oyun için sık sık kullandığı yerde başına bir şey gelmesinden endişe ediyorlar.

Kamuya açık bu yer, alışveriş merkezlerinin de bulunduğu Elmaşehir Mahallesi, 1. Tokilerin bulunduğu 2242. Sokak 4/C numaralı yerde kullanılmayan bir dükkan. Bu dükkanın geniş girişinde ise daha önce demir korkulukların olduğu ancak bir şekilde ortdan kaybolduğunu çevre sakinleri ifade ediyor.

İçeriye girip ilerlediğiniz de sizi toplam 5 metre kare genişliğinde L şeklinde üstü açık ve derinliği 7-8 metre derinliğinde ağzı açık bir yer karşılıyor. Aşağısıda neredeyse çöplük yuvasına dönmüş durumda. 

Anne babalar ne kadar çocuklarını buraya göndermemeye çalışsalarda her an acı verici bir olayın olması kaçınılmaz hale gelebilir.

Çevre sakinlerinin ifadesine göre bu dükkanın hala mülkiyetinin TOKİ'de olduğu, daha önce diğer taraftaki boş dükkanda ki gibi demir korkululuklarla kapalı olduğu, ancak zamanla kaybolup gittiğini ifade ettiler. Bir kaç kez burası için çeşitli yerlere durumu bildirdiklerini, ancak hala burası ile ilgili bir girişimin ve çözümün bulunamadığını söylediler.

İlgili ve yetkilileri daha vahim, acı bir durumun gerçekleşmemesi adına uyuramızı yapıyor, bir an önce önlemlerin alınmasını istiyoruz.