Bifa A.Ş.’nin kurucusu Yılmaz Babaoğlu, yaklaşık 40 yıldır devam ettirdiği  bayramlaşma törenlerini yineledi. Babaoğlu, her bayram öncesinde olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da Bifa A.Ş. bünyesinde bulunan bütün kurumların çalışanları ile bir araya geldi. 

Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumları’nda yapılan bayramlaşma, geleneklerimizi ve kültürümüzü sürdürecek olan öğrencilere örnek olması bakımından ayrı bir önem sahip. Yılmaz Babaoğlu ve Bifa A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu tüm  personel ile bayramlaşarak, çalışanlarının mutluluğuna ortak oldular.
 Okuldaki tüm öğretmenlerin ve çalışanların Kurban Bayramı’ nı  kutlayan Babaoğlu, okulun, Türkiye’deki en iyi 100 okuldan biri olmasını sağlayan, verdikleri kaliteli eğitimle, nitelikli gençler yetiştiren eğitimcilerine teşekkür ederek, bu geleneğin, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklara model olmasını diledi.
Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumları Müdürü Mustafa Ün, ”Babaoğlu Ailesi, her bayramda  olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de bizleri sevindirdi, değer verdi, yanımızda oldu. Öğretmenlerimizle ve bütün personelimizle tek tek bayramlaşan, Yılmaz Babaoğlu ve Necati Babaoğlu’na teşekkür ederim. Bayramın birlik ve baraberliğe çok ihtiyacı olan ülkemize, ilimize, bizden desteklerini esirgemeyen öğrenci  velilerimize ve   bütün öğrencilerimize, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni eder, tüm halkımızın bayramını kutlarım. ” dedi.