24 Haziran erken seçimlerine sadece 6 gün kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Yusuf Baştuğ, yapmış olduğu seçim çalışmalarında genç ve sempatik aday olmasından dolayı büyük ilgi görüyor.

Heyecanla seçim çalışmalarını yürüten Baştuğ, Avgan, Morcalı, Burhan, Çukurbağ, Çatak, Dağkonak, Göcer, Yılangömü, Pınarbaşı, Başkışla, Kızılyaka, Şeyhler, Bozkandak, Damlapınar (Manyan), Aşağı Kızılca, Yukarı Kızılca, Akçaalan, Kalaba, Adaköyü, Bayır, İhsaniye, Aşağı Akın, Yukarı Akın, Kurucabel, Çukur, Bostanözü, Bucakışla, Kılbasan, Dinek, Çoğlu, Burunoba ve Kameni köylerini tek tek gezerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim vaatlerini vatandaşlara aktardı.

Yerinde duramayan genç aday, seçim çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

“KENDİSİ KOMİK, ÜSLUBU EZİK, PROJELERİ ÇÖKÜK BİRİ”

Öncelikle tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederim diyerek sözlerine başlayan Yusuf Baştuğ yapmış olduğu açıklamada; “Bayramlar bizlerin birlik ve beraberliğinin güçlendiği hoş görünün temelidir. Hangi siyasi görüşten olursak olalım, bizler hep birlikte büyük bir aileyiz. Kardeşliğimizin sonuna kadar daim olmasını diliyorum.

Memleketimizin her bir köşesinde büyük sorunlar ile karşılaşıyoruz. Köylerimizde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm yollarını onlara aktarıyoruz. Tarımda çok büyük eksiklikler görülmektedir. Köylerimizde genellikle vatandaşlarımız geçimini çiftçilik ile karşılamaktadırlar. Ancak Mevcut iktidar tarım anlamında hiçbir iyileştirmeye gidememiştir. Şu anki Tarım Bakanı KENDİSİ KOMİK, ÜSLUBU EZİK, PROJELERİ ÇÖKÜK BİRİDİR. Biz Tarım da teşvikleri iki katına çıkararak üreticimizi destekleyeceğiz. Üretici kayıt sistemini oluşturup sisteme kayıtlı çiftçilerimizin SGK primlerini devlet tarafından karşılayacağız. Tarımsal kredi borçlarının faizlerinin tamamını sileceğiz. Tarımsal destekleri çiftçimizin girdi maliyetlerini hesaplayarak ve üzerine çiftçimizin karını ekleyerek belirleyecek ve bir yıl önceden açıklayacağız. Ülkemizin en önemli alanlarından biri olan tarım sektörü yok edilmeye doğru gitmektedir. Bizler tüketen değil, üreten bir toplum haline geleceğiz.”