KARAMAN GÜL KOKUSUNA BÜRÜNDÜ
Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekipleri tarafından şehrin dört bir yanına gül esansı sıkıldı, şehir gül kokusuna büründü.
Konuya ilişkin olarak Belediye Başkan Yardımcısı H.Osman Ünüvar yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’nun talimatıyla, Mevlit Kandili sebebiyle şehrimize yaklaşık 180 litre gül esansı sıktık. Manevi değeri önemli olan böyle bir günde yaptığımız bu güzel uygulamayı düzenli olarak devam ettireceğiz.” dedi.

BELEDİYE KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Karaman Belediyesi Kültür - Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Mevlid Kandili münasebetiyle İmam-ı Azam Camisi ve Aktekke Camisi’nde yatsı namazından sonra kandil simidi dağıtıldı.
Belediyenin her yıl düzenli olarak tertip ettiği uygulama vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Karaman Belediye Başkan Yardımcısı H.Osman Ünüvar yaptığı açıklamada, “Kandiller bizler için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı özel ve anlamlı günlerdir. Bu ehemmiyetli günlerde Karaman Belediyesi olarak vatandaşlarımızla iç içe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Ünüvar, “Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.