Besi yemleri üretim faaliyeti bakımından, ülkemizde yapılan büyükbaş hayvancılık açısından oldukça önemli bir satış alanı mevcuttur. İçeriğinde vitamin ve minerallerin yanında, yüksek oranda protein içeren besi yemi, her zaman hayvanların gelişimi açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Hazırlanışı ve işlenmesi ile uzun süreler alarak satışa sunulan ürünler, üretim aşamasında önemli noktaları atlamadan en kaliteli yemleri hazırlar.

 Buzağılar için ikinci aydan itibaren besi maddesinin kullanımı oldukça önemlidir. Hayvanların gelişimi için belli süre kullanımı gerekir. Ege bölgesinde üretimini sağlayan Mısır Silajı firması için de üretim aşaması her anlamda önem arz eder. Büyükbaş hayvan yetiştiricilerinin ve çiftliklerin toptan olarak aldıkları yemler, içerik kalitesi ile buzağıların büyüme hızı ve kondüsyonu için de oldukça önemlidir.

Besi Yemi Kalitesi Nasıl Anlaşılır?

Besi yemi satışı öncesi, alıcı tarafından her zaman kalitesini ölçmek gerekir. Birçok çiftlik için de toplu alımı yapılan ürünler için en doğru adres mısır silajı firması, üretiminde her zaman silolama kısmı ve sonrasındaki ayrıntılara dikkat eder.

 Firma, kuru yemlerin oranını konsantre yaparken en iyi şekilde ayarlar. Ürün içerik kalitesini önemli oranda belirler ve alıcıya ulaşımını da kısa süre içerisinde gerçekleştirir. Her zaman üretime dikkat ettiği kadar müşteri memnuniyetine de önem verir. Merak edilen ürünler için, mısır silajı sayfasından hizmet alabilirsiniz.