Seneler geçtikçe piyasaya bir sürü yeni tarzda otomobil çıkmaktadır. Kimisi oldukça ilgi çekici olsa da tıpkı moda gibi arabada da eskiye doğru bir dönüş başlamış bulunmaktadır. Yolda giderken bir klasik otomobile rastlamanız oldukça olasıdır. Karakaya Global sokakta gördüğünüz klasik otomobilleri tek bir çatı altında toplayıp sizlere sunmaktadır. 51 model Chevrolet Deluxe ya da 46 model bir Ford Customline görmek için Üsküdar’da bulunan Garaj’ı ziyaret edebilirsiniz

Klasik Otomobil Bir Tutkudur Geçici Bir Heves Değil

Yusuf Karakaya klasik otomobile olan tutkusunu mesleğe dönüştürmüş ve işini aşkla yapmaktadır. Bu noktada klasik otomobil alacaksanız bunu heves ettiğiniz için yapmayın. Klasik otomobil bakımı zorlukları da peşinde getirmektedir. Bu durumda da bir süre sonra hevesle aldığınız otomobil sizi mutsuz edebilir. Klasik otomobile gönül vermiş kişilerde ise bu durum öyle değildir. Otomobil koleksiyonerleri bunu zevkle yaptığı için aldıkları klasik otomobilin dilinden de anlamaktadır. Siz de Garaj’a gelip satılık klasik otomobil alacaksanız ilk önce bu otomobili hangi amaçla kullanacağınıza karar vermelisiniz.

Klasik Otomobillerin Renkli Dünyasına Yolculuk

Garaj’da yüzlerce çeşitte ve renkte araç bulabilirsiniz. Yusuf Karakaya ve Kaya Ersözlü klasik otomobil konusunda dünyaya adını duyurmak için çok fazla proje geliştirmektedir. Bunlardan en önemlisi ise sanal turdur. Dünyada ve Türkiye’de herkesin büyük ölçüde ilgisini çekecek olan sanal turla istediğiniz klasik otomobili bilgisayarınızın başından görebileceksiniz. Zamanında birçok filme konu olmuş en cool ve havalı araçları sanal turla görmenin dışında ziyaret saatleri içerisinde canlı olarak da görmeniz mümkün. Garaj diğer otomobil sergileri gibi değildir. Klasik otomobilleri yakından görmek için gidebileceğiniz gibi bu araçları isterseniz özel günleriniz için kiralama yapabilirsiniz. Karakaya Global sizi klasik otomobilleriyle adeta masal gibi bir yolculuğa çıkartıyor. Garaj’ı gezerken her modelde aracı canlı olarak görebilirsiniz. Hayal gibi gelecek bu araçları incelerken tarihte ufak bir gezinti yapacaksınız. O dönemde yaşamış iseniz anılarınız gözünüzde canlanacak ve eskiye olan özleminizi bir nebze de olsa Garaj’da bulunan klasik otomobillerle dindirmiş olacaksınız.

KARAKAYA GLOBAL GARAGE

Garaj Sanal Tur Gezi : www.karakayaglobal.com.tr

Bilgi Telefon: +90216 266 62 88

E-Posta: [email protected]

Galeri : Altunizade Mh. Mahir İz Cd. NO:2 34662 Üsküdar/İstanbul

İnstagram: https://www.instagram.com/karakaya.global/

Facebook: https://www.facebook.com/karakaya.global/