Düğün, nişan, nikah, açılış törenleri içerisinde genellikle en taze ve canlı çeşitli renklere sahip çiçek modelleri yerleştirilir. Çelenklerin içerisine yerleştirilen çok fazla çiçek modelleri bulunur. Özellikle bulunanlar ise karanfil, krizantem, gerbera çiçekleridir. Özel model olarak tercih edilen çiçekler ise lilyum, şebboy ve lisyantus çiçekleri seçilip kullanılır. Özellikle ferforje düğün çelengi hazırlanırken kesme orkide, lilyum, güller ve şebboy çiçekleri egzotik bitkiler ile hazırlanıp kullanılır.

Kişiye Özel Çelenkler

Kişinin tercihine göre hazırlanan çelenk modellerinde istenilen bir veya birkaç çiçek çeşidi kullanılabilir. Genellikle çelenklerin boyutu 170 ve 180 cm olarak en taze ve canlı çiçekler kullanılarak hazırlanır. İstenilen her adrese gönderilmesi mümkün olur. Şehir dışı bir yere çelenk göndermek isterseniz Çelenk Atölyesi sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Düğün Çiçekleri

Sevdiğiniz akraba, arkadaş ve tanıdıklarınızın bu mutlu anında yanında olduğunuzu hissettirmek içinde güzel ve en gösterişli yöntem olarak nikah çelengi göndererek tebriklerinizi ifade edebilirsiniz. Çiçek konusunda oldukça başarılı ve deneyimli kişiler ile hazırlanan bu gösterişli çelenk modeli Türkiye’nin istenilen her şehrindeki adrese gönderilir.

Nikah, düğün ve nişan çiçekleri hem sevdiklerinizi çok mutlu edecek hem de sizi sevdiklerinize daha da çok yakınlaştıracaktır. Yakınlarınızın ve sevdiğiniz kişilerin düğünlerine katılamadığınız taktirde sizin adınıza çelenk göndererek yanınızda olduğunuz ifade edilir. Böyle bir ürün için Çelenk Atölyesi sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Kaynak: https://celenkatolyesi.com/cicek-gonder/dugun-nikah-acilis-celengi-cla602