Karaman Memur-Sen Konfederasyonu, Eğitim-Bir-Sen Eğitimciler Birliği Sendikası, göreve yeni başlayan aday öğretmenlere kahvaltı verdi.

Kahvaltı programına, Karaman Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Maarif Müfettişleri Başkanı Mehdi Sezer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haşim Tunca, Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Tahsin Yazan, Eğitim-Bir-Sen Eğitimciler Birliği Sendikası yönetimi, okul idarecileri, üyeler ve aday öğretmenler katıldı.

Kahvaltı sonrası aday öğretmenlere selamlama konuşması yapan KMÜ Eğitim-Bir-Sen Temsilcisi Cahit Suci; “Aday öğretmen arkadaşlarımızı bu eğitim ordusu içerisinde görmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Başladıkları bu onurlu görevlerinde kendilerine başarılar diliyoruz. İnsan olarak hepimizin üzerinde ağır ve derin bir sorumluluk var. Eğitimci olarak üzerimizde ağır ve derin bir sorumluluk var. Bu sorumluluğun bilincinde ve farkında olarak biz bu çalışmaları yürütüyoruz. Bu kapsamda göreve yeni başlamış olan arkadaşlarımıza böyle bir kahvaltı programı düzenlemek suretiyle bir araya gelelim, eğitimciler birliği sendikası ne yapar, eğitimciler birliği sendikasının misyonunu arkadaşlarımızla paylaşalım. Çünkü bu süreçte arkadaşlarımızla birlikte biz yürümek istiyoruz. Onları da ayrıca sendikamızda görmek bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı olacak. Eğitim ordusu içerisinde görev almış olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Suci’nin konuşmasından sonra Memur-Sen Karaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir sendika hakkında bilgilendirme yaptı.