Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatının 170. yılı dolayısıyla düzenlenen Şube Müdürlükleri arası voleybol şampiyonası sonuçlandı.

Kazım Karabekir Spor Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Karaman Valisi Murat Koca, Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Kenan Eskin, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, daire müdürleri, polis şube müdürleri, emniyet teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık bir aydır devam eden voleybol müsabakalarının finalinde Trafik Şube Takımıyla, Asayiş Şube Takımı karşı karşıya geldi. Kazım Karabekir Spor Salonunda oynanan müsabakada ilk seti alan Trafik Şube, ikinci sette yenilerek durumu berabere getirdi. Son iki seti de alan Asayiş Şube voleybol turnuvalarında şampiyon olan takım oldu.

12 takımın katıldığı müsabakalar sonucunda birinci Asayiş Şube Takımı, ikinci Trafik Şube Takımı ve üçüncü Çevik Kuvvet Takımı oldu.

Bireysel kategoride 7-8-9, 10-11-12, 13-14-15 yaş gruplarından üç kategoride yapılan satranç turnuvalarında ise; 7-8-9 yaş kategorisinde İbrahim Yapıcı İlköğretim Okulu birinci, Piri Reis İlköğretim okulu ikinci, Özel Babaoğlu Koleji üçüncü, 10-11-12 yaş kategorisinde Mümine Hatun Ortaokulu birinci, Özel Başarı Koleji ikinci, İsmet İnönü Ortaokulu üçüncü, 13-14-15 yaş kategorisinde ise Sabiha Gökçen Ortaokulu birinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci ve Abdullah Tayyar Ortaokulu üçüncü olan takımlar oldu.

Dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları Karaman Valisi Murat Koca, J.Kd.Albay Mustafa Akış, Vali Yardımcısı Erkan Karahan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreter Ahmet Tüfekçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hilmi Uçmaklı tarafından verildi.

Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından final maçında ve müsabakalar boyunca destek veren voleybol hakemlerine belge ve çiçek takdim edilirken yine İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’a plaket takdim edildi.

Dolu dolu geçen polis haftası sportif müsabakaları günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ve kokteylin ardından sona erdi.