Korku severler için Kanlı Kontes birçok oyun hikayesi tasarlamıştır. Ankara korku evi hizmetleri arasında çeşitli oyun hikayelerine yer verilmiştir. Yapılan aktiviteler, bütün kurallarıyla korku severlere sunulmaktadır. Kurallar dahilinde oynayacağınız oyunlarda ise korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Korku filmlerinin kahramanı olmak isteyenler için belirli bir süre tutularak sizlerden labirentin tamamlanması istenecektir.

Genellikle, kurulan labirentler karanlık ve ışık efektleriyle daha da ürkütücü hale getirilmektedir. En korkunç anları yaşayacağınız korku sahnelerini Kanlı Kontes üzerinde bulabilirsiniz. Ekibinizi kurarak, maceraya atılmak istiyorsanız, bir gün öncesinden rezervasyon işlemlerinizi yapmanız gerekmektedir. 2 ya da 8 kişilik gruplar halinde labirenti tamamladığınızda, son aşamada tüyleriniz ürperecektir.

Kanlı Kontes Gerekli Kurallar

Gerçek bir korku keyfi yaşatan Kanlı Kontes, hamile, klostrofobi ve panik atak gibi rahatsızlıkları olan kişileri oyunlara almamaktadır. Kızılay korku evi hizmetleri verilirken, bu rahatsızlıkların yanı sıra astım, epilepsi ve kalp sorunları olanlara da korku evi önerisi yapılmamaktadır. Bunun dışında, okul etkinliklerinde, doğum günlerinde ya da kurumsal etkinliklerde Kanlı Kontes üzerinden korku seansı hizmeti alabilirsiniz.

Heyecan dolu bir oyun deneyimi için unutulmaz vakitler geçirebilirsiniz. Gerekli kuralları uyumlu olmanız durumunda, Kanlı kontes üzerinden hizmet alabilirsiniz. Korku üzerine kurulu olan konsept nedeniyle çocuk yaşta olan kişilerin ebeveyn izni olmadan hizmet almasına izin verilmemektedir. Bu nedenle, genel kurallara dikkat ederek oyunları oynamanız gerekmektedir.

Kaynak: https://www.kanlikonteskorkuevi.com/