Erkek şort, erkekler tarafından en çok sevilen ve kullanılan yazlık kıyafetlerden biridir. Hem her ortama hem de hava koşullarına uygun bir giysi olması, Ayrıca da kaliteli duruşları sayesinde yaz aylarında özel günlerin sen sevilen parçalarından biri olma özelliğine de sahiptir. İşte bu giyim parçasının boy ve kumaşlarına göre farklı farklı modelleri bulunmaktadır.

En Sevilen Erkek Şort Modelleri

Yazın erkekler tarafından en sevilen giyim parçalarından biri olan erkek şort kategorisi içerisinden, en çok tercih edilenlerinin başında jean şortlar gelmektedir. Bunun sebebi olarak ise jeanlerin hem modaya uygun duruşları hem de rahatlıkları gösterilebilmektedir. Bu modele ek olarak keten, bermuda ve kapri şortlar da erkekler tarafından sevilerek giyilen şort modellerindendir.

Erkek Şortları Hangi Boyda Olmalı?

Bir şortun erkeklere ne derece yakışacağını belirleyen en önemli hususlardan biri de şort boyudur. Erkek şort giyiminde özellikle bacak boyuna göre şort boyunun belirlenmesi önerilmektedir. Bu sebeple de kısa boylu kişilerin, kısa şortlar giymekten kaçınmaları diz kapağında ya da hemen diz üstünde biten şortları giymeleri önerilmektedir. https://www.bilcee.com/erkek-sort linkinden modelleri görebilirsiniz.