Lojistik organizasyonlarının tek bir yerden yönetilmesini ve organize edilmesini sağlayan Forwardie firması, bulunduğu uluslararası taşımacılık sektöründe adından fazlasıyla söz ettirmektedir. Denizyolu ve karayolu hatları olmak üzere 92 farklı ülkede taşımacılık organizasyonlarını yöneten firma, tüm hizmetlerini müşterilerine online bir platform üzerinden sağlamaktadır. Firmanın web adresi olan forwardie.com adresi üzerinden müşteriler kolayca tüm taşımacılık işlemlerini takip edebilir ve dijital platform üzerinden taşımacılık organizasyonlarını sağlayabilirler. Müşterilerine sunduğu olanaklarıyla birlikte Forwardie, profesyonel ekip çalışanlarıyla da müşterilerin beğenisini toplamaktadır. Firmanın şimdiye kadar gerçekleştirdiği uluslararası nakliyat işlemleri sayesinde 250’den fazla referans sağlanmıştır. Her geçen gün artan müşteri kitlesiyle birlikte firma çalışma alanlarını genişletmeye devam etmektedir. Bu süreçte firmaya referans sağlayan kurum ve markaların yeri fazlasıyla önemlidir.

Forwardie Referansları

Forwardie firmasının sahip olduğu referanslar, şirketin ve tüm dijital organizasyonların işleyişi açısından fazlasıyla etkilidir. Uluslararası lojistik güven gerektiren ve kusursuz bir şekilde tamamlanması gereken projeleri kapsayan sektörlerden biridir. Bu bağlamda müşterilerine istenilen güvenceyi sağlamayı başaran firmanın çeşitli referansları da bulunmaktadır. Firmanın sahip olduğu referanslardan bazılarını aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • Batı Anadolu
  • Vestel
  • Sarten
  • Elsan
  • Pharmax
  • Nexans

Belirtilen marka ve kuruluşlar dışında firmanın sahip olduğu 250’den fazla referans bulunmaktadır. Firma, hizmet verdiği süreç boyunca en iyi taşımacılık işlemlerini sağlayarak müşterilerinden tam puan almayı başarmıştır. Firmanın çalışmaları hakkında daha detaylı bilgilere erişmek isteyen kullanıcılar Forwardie web adresini ziyaret edebilirler.